Hazaért a Nokia

Sikeresen hazaért a Nokia. Kedves barátom Laci 24-én leszállította az eszközt nekem Győrbe. A kütyüvel maximálisan meg vagyok elégedve. Remek állapot, szinte karcmentes, minden papír, doboz megvan. Kaptam mellé egy tartalék ceruzát, és egy alap 64MB-os MCC kártyát, ami ment is tartaléknak, mivel vettem olcsón egy 1GB-osat.

Az eltelt idő alatt már összebarátkoztam vele, megismerte a határait, és a legjobb funkciót. Nagyrészt a rádiót, az RSS olvasót és IRC klienst használom benne, esetenként böngészgetek, játszok.

Persze rengetek szoftver feltettem rá, nagy részét le is fogom szedni, csak amíg új volt nem bírtam ki, hogy nem pakolom tele. IRC-hez Xchat-et használok, kényelmes, szép, MSN-re meg Gaim-ot, bár lehet egy MSN to Jabber trasportot megjátszok, és akkor a beépített saját kliensét tudom használni.

A legjobb a kütyüben, hogy ahol van wifi (már pedig ahol tartózkodok általában van :P), ott csak leülök, és 1perc alatt megtudom nézni, hogy jött-e új email, vagy van-e valami friss cikk ami érdekel. Lényegében időt és energiát spórol nekem, hiszen nem kell a desktop gép mellett ücsörögnöm.