XBOX Live akciók jönnek (Ultimate Game Sale)

Nem, nem ment át a „blog” xbox-only módba, csak valahogy mostanában mindig erről jut eszembe írni. A lényeg, hogy a Microsoft megint kedveskedni próbál kicsit, és akciózásról hallani. A múltkori akcióknál főleg régebbi játékokat lehetett igazán kedvező áron beszerezni, most újabbak is bekerülhetnek a kosarunkba.

Nem látja a VirtualBox az USB eszközöket

A fent olvasható problémába futottam már bele többször is, így azt gondoltam, inkább leírom magamnak, plusz hátha valaki másnak is hasznos lehet. Tehát a rendszerünk Ubuntu / Linux Mint, ami a host gép, és ezen futtatok én általában Windows VM-eket. A virtualizációs környezetre nekem az Oracle VirtualBox vállt be legjobban, így erről lesz lesz szó….

Sublime Text 2 telepítése Linux Mint-re

Ez is egy inkább jegyzet-magamnak-hogy-ne-felejtsem el post. A lényeg az, hogy úgy adódott, hogy áttértem pár hónapja Sublime Text 2-re. Rendkívül jól használható, bővíthető szoftver, amelynek egyik fő előnye, hogy minden platformon ugyanúgy néz ki. Így nem kell megszokni egy új kinézetet, ha éppen OS-t váltunk. Egyetlen hiányossága, ami miatt igazi IDE-nek még nem mondható,…