WordPress

Kicsit finomítottam az oldalon, ami egyelőre annyit jelent, hogy másik temat raktam be. Ez sem tetszik, de kicsit jobb. Bele kell majd nyúlni, de megteszi. Igazából marha lusta vagyok, meg ez az utolsó amire időm és energiám jut.

Hétvégén újraraktam mind a két laptopot, Krix-én több mint két éves volt a Windows Xp Home, megérdemelt egy friss telepítést. Tisztaszoftveres eredeti xp pro került rá. Gyors. Határozottan. Csak a gyári driverek amik szükségesek (audio, lan, wlan, vga, touchpad, sd kartya, cpu) az Acer plusz szarjait nem tettem fel, mert nagyon visszafogják a gépet. Ha majd lesz még egy fél órám akkor kipucolom a gépet belül is, és rakok bele még egy kis ramot.

Anyám laptopjára is (az újabb szerzemény a clevo) tettem új OS-t, Ubuntut-t 🙂 Azért Linuxot mert a clevo wifi driver egy hulladék szar, esik a net állandóan. Jah azért wifi, mert otthon is vezeték nélküli hálózat lett kiépítve, köszönhetően egy viharnak ami a halálba taszajtotta a modemet meg a szűrőt.  Meguntam a szarosat és lett egy TP link wifi router, olcsó, 5 év gari, és idén már a 3. helyre vettem. Tervben van egy túlfeszvédő itthonra, albiba se lenne hülyeség.

Itthon a régi TV is a vihar áldozata lett (hál’sten) úgyhogy vettek anyámék egy Samsung mittom én milyen LCD TV-t 82cm  átmérő, ennyit fogtam fel meg azt hogy k!rva nagy. De szép is, kár hogy a kábeltv-n fos az adás, de talán DigiTv lesz belőle.

1 Reply to “WordPress”

Comments are closed.